Nyheder fra Tikøb Jagtforening

Danmarks Jægerforbund er klar til Jagt & Outdoor i Odense

Når Jagt & Outdoor den 1.-3. april 2022 slår dørene op for Danmarks største messe af sin art, bliver det igen med Danmarks Jægerforbund som udstiller og samarbejdspartner.

Outdoor, jagt og lystfiskeri - Nordic Outdoor Show i Fredericia giver oplevelser for hele familien i naturen

Den 25. – 27. marts 2022 åbnes dørene til Nordic Outdoor Show i Fredricia  Hvad enten man er til outdoor oplevelser, jagt, lystfiskeri eller lidt af det hele, så er Nordic Outdoor Show stedet at besøge.

OBS: Nordic Outdoor Show skubbes til den 19.-21. august 2022, læs mere.

Jagt & Udeliv 2022

Nordjyllands største outdoormesse d. 26. - 27. februar 2022 i Messecenter Vesthimmerland. Over 80 udstillere står klar på Jagt & Udeliv med salg og udstilling af alt fra jagtudstyr/beklædning til fiskeriforeninger og trofæer til ATV´er.


Lokale arrangementer for kreds 7

Nyheder fra Danmarks Jægerforbund

25. maj 2022
Det er tid til et kredsmesterskab for bueskytterne i kreds 6-7. I år afholder vi arrangementet på Gunderslevholm. Samtidig afholder kreds 8 Det Gyldne Slip.
2. dec. 2022
Jan Eriksen oplever et øget fokus på etiske problemstillinger i samfundet. Han mener derfor, at for at vi kan sikre jagtens legitimitet i fremtiden, skal jægerne kigge indad.
2. dec. 2022
Grundet skift til nyt medlemssystem, kan der forekomme få begrænsninger i vores online tjenester i nærmeste fremtid. Hold dig opdateret på hjemmesiden.
1. dec. 2022
I den kommende tid skal Vildtforvaltningsrådet igen diskutere udsætning af ænder, fasaner og agerhøns. DJ har ambition om bred opbakning til udsætningen.
1. dec. 2022
Bunkerne bliver stadig mindre hos Politiets Administrative Center, som bl.a. har haft særligt fokus på tilladelser til jagt - og her er der gjort et godt indhug i sagerne.
30. nov. 2022
Som medlem af jægerforbundet kan du i disse dage finde december-nummeret af Jæger i postkassen og online. Er du ikke medlem endnu, kan du læse den gratis appetitvækker her.

© 2022 - Danmarks Jægerforbund - alle rettigheder forbeholdes

https://www.jaegerforbundet.dk/